lauantai 16. kesäkuuta 2012

Remonttitiimi dyykkaa & arpoo!

Nukkekotimme on ollut vailla mattoja jo pitkään. Ei ole enää.

Se, että sattuu löytämään roskiksesta nukkekotikamaa valmiina lienee suhteellisen harvinaista, mutta koska Samuel & Helka hyppivät roskalavoille ja -astioihin yhtenään, oli kai väistämätöntä ennenpitkää dyykata jotain minimaailmaankin.

Avatessani roskalaatikon kannen, pussien päällä oli siistissä nipussa kolme minimattoa:
Räsymatto on selvästi itse tehty, pyöreitä kudottuja mattoja oli kaksi kappaletta. Pyöreiden mattojen laadukkuus hämmästyttää: toisin kuin usein vastaantulevat minimatot nämä eivät ole mitenkään printattuja kankaalle, vaan kuviointi on taidokkaasti kirjottu mattoon. Juhlava matto on omiaan Lundbyn olohuoneeseen. Matto taitaa olla Oikeasti Wanha.


Koska kannatamme edelleen periaatetta "anna hyvän kiertää" päätimme arpoa toisen matoista jollekin toiselle nukkekoteilijalle! Blogimme kohautti myös eilen rikki tuhannen latauksen rajan, joten juhlitaan arpomalla.

Maton halkaisija on 16cm, eli se sopii joko Lundbyyn tai 1:12 taloon. Matto on pesty hienopesulla koneessa dyykkaamisen jälkeen ja on kaikin puolin siisti.

Arpajaisten säännöt ovat (blogiarvonnoille tutusti) seuraavat:
1. Osallistut arpajaisiin jättämällä kommentin tämän postauksen alle. Kommentti on yksi arpa. Yksi osallistuminen/hlö.
2. Jos olet blogimme lukijoissa (tuossa oikeassa palkissa on lukijalista) saat käyttöösi toisen arvan. Mainitse lukijuutesi kommentissa! Tervetuloa lukijoiden joukkoon, viimeistään tässä on hyvä syy liittyä.
3. Jos jaat tämän postauksen omassa blogissasi, saat vielä yhden arvan lisää. Voit saada kaikkiaan kolme arpaa arpajaisiimme, mainitse kommentissasi lukijuutesi ja pistä linkki blogiisi.

Arvonta suoritetaan pe 22.6. juhannustaikoja tehden. Arpaonnea!

5 kommenttia:

 1. Lukija olen, kahdella arvalla mukana. Minä löysin roskalavalta uudehkon Lundby-talon ihan äskettäin, mutta se ei inspiroi minua yhtään (liian "puhtoinen" jotenkin), joten annan sen pikkusiskon lapsille. Joskus näitä löytöjä näköjään tekee!

  VastaaPoista
 2. Olen lukija ja mukaan arvontaan tahtoisin minäkin... jos vain huolitaan (^^)

  Miniterkuin; Irina

  VastaaPoista
 3. olin juuri liittymässä lukijaksi paremman arpaonnen toivossa, kun huomasin, että nimenihän on jo listassa :D oho..

  VastaaPoista
 4. Oon lukenut blogia silloin tällöin anonyyminä, nyt oli syy liittyä ihan lukijaksikin. Kahdella mukana.

  VastaaPoista
 5. Mukana kahdella arvalla. Lukija olen.

  VastaaPoista