perjantai 15. kesäkuuta 2012

Oho, se kasvoi!

Kas, nukkekoti sai lisäkerroksen!


Internetissä tuli vastaan lisäkerros. Kun talosta on saatu vanhat tapetit pois ja uusia aluille piti tietysti hankkia lisää tekemistä. Lisäkerros on vuodelta 2006, mutta eläköön Lundby, kaikki sopii yhteen!

Tapetit ja ulkopinnat eivät ole yhtään meidän tyyliämme, joten ne saivat lähteä. Talo on vaneria mutta tämä lisäkerros muovia. Vanerissa on enemmän fiilistä, mutta täytyy sanoa että näen myös muovisen talon edut.


Ruuvit irti ja hups, paloina ollaan siististi! Tapettien irrottaminen käy myös iisimmin kun ei tarvitse varjella takaseinää kosteudelta.


Lundbyn kanssa kylpyyn! Kuumassa vedessä liottamalla irtoaa itsepintainenkin liima. Mutta siinä missä vanerista tapetti irtosi suhteellisen helposti jäi tähän helposti liimatahmaa vaikka paperi irtosikin. En arvosta.

On se niin hieno.

Nyt tuntuu pahasti siltä että tässä on annettu pirulle pikkusormi. Tokihan nyt kun tähän talonlaajennukseen on lähdetty, alkaa himottaa autotallikerros ja parveke ja ja ja...

P.S: Pikkulinnut huhuavat että Pienen pintaremontin tiimi olisi saamassa uuden rämä-Lundbyn lähiaikoina... Katsotaan, katsotaan.

2 kommenttia:

  1. saman muovisuuden pääsin kokemaan irrottaessani tapettia portaista. helppo kylvettää, mutta se liimamähmä ei kyllä irtoa millään.

    itse oon ajatellu, että ei lisäkerrosta, mutta ymmärrän kyllä hankinnan, tossa itse talossa oli niin vähän tapetoitavaa. haluaa lisää :)

    VastaaPoista
  2. Tulee varmaan turhan myöhään (en ole ehtinyt vielä koko blogia lukemaan läpi), mutta tuo liima lähtisi muovipinnasta varmaan mummojen ja marttojen hyväksi toteamalla konstilla: voilla/margariinilla. Sitä kun sivelee liimamöhnän päälle ja unohtaa päiväksi tai pariksi ja sen jälkeen yrittää uudestaan. Riippuen liimasta sen pitäisi lähteä joko ihan sormella hieromalla tai pesusienellä hankaamalla. Melkein kannattaisi ensin hangata ihan pelkän rasvan avulla ja sitten tiskiaineella rasva pois. Toimii noin 98% muoveilla ja lasipinnoilla.

    VastaaPoista