tiistai 17. huhtikuuta 2012

Ensimmäiset huonekalut!

Tästä lähtee nukkekodin kalustaminen! Sain Facebookin Annetaan/Vaihdetaan/Vastaanotetaan-ryhmästä pussillisen erilaisia nukkekodin kalusteita. Niistä Lundbyn mittakaavaan sopivat nämä:


Kaikki kalusteet laitetaan uuteen uskoon, sillä tällaisenaan ne ovat melko karmivia.

Keittiökaluste on aito vanha Lundby. Sen seinäosan aion tapetoida samalla tapetilla keittiön muiden seinien kanssa (siis mikä on tämä muovimarmorin kirous joka meitä seuraa?!). Keittiön värimaailmaa pitää vielä suunnitella, mutta kaappien ovet saavat mahdollisesti uuden maalin pintaansa.

Takkaelementissä on tiilitekstuuria pinnassa. Ehdotin Helkalle että printtaisimme tiiliä ja liimaisimme tähän päälle, mutta Helkalla oli parempi idea: maalataan tiilet ja niiden välit ja tuodaan takan oma pinta esiin! Takka tarvitsee myös hormin sekä pesän.

Kylpyhuonekalusteista aion irrotella käytettävät osat. Nämä muovikaapit eivät tällaisinaan tule taloon. Suihkusta puutttuu suihkupää, joten se pitää askarrella jostakin. Säästettävät osat saavat uuden maalipinnan, ällöpinkki on vähän turhan ällö.

En tiedä tuleeko pienelle jakkaralle ja sängylle käyttöä, nähtäväksi jää. Jotain niillekin kyllä täytyy tehdä, tuo ei-minkään-värinen muovi ei oikein puhuttele.

Voi miniväsäys miten hauskaa olet!

2 kommenttia:

  1. yhtäkkinen flashback lapsuuteen: mulla oli tollanen pinkki suihkukalusto lapsuuden lundbyssä! 80-luvun alussa siis. :) olin unohtanut jo millainen se oli.

    VastaaPoista
  2. mun lundbyssä oli alkuperäiskalusteina tuo sänky ja nuo kylppärikamat. se on jotain 90-lukua.. innolla odotan, mitä noista saatte aikaan ni voi sitten saada tuunausvinkkejä itselleenkin :)

    VastaaPoista