torstai 26. heinäkuuta 2012

Pieniä löytöjä ja arvonta

Kirpputorit, mikä aarreaitta! Pieniä löytöjä on toisinaan haastavaa tehdä, koska etsittävät asiat ovat niin, noh, pieniä. Pienen pintaremontin tiimiä on kuitenkin kohdannut onni viime aikoina.

Hyvän mielen ja hyvien löytöjen Kallion puistokirppis lisäsi kokoelmiin ensimmäisen roomboximme! Kolmella eurolla mukaan tarttui puusauna.


Kiukaan maalauksia pitää uusia, mutta muuten sauna on hienossa kunnossa! Viisikymmpisen myyjän mummolasta oli kuulemma löytynyt tämä, joten ikää saattaa saunalla olla enemmän kuin Helkalla ja Samuelilla yhteensä. Suoraan kiinni ei sauna Lundbyyn istu, mutta puusaunahan voi olla talosta erilläänkin. Ei mitään järkevää syytä hankkia, mutta oli niin söpö ja niin random että pakko oli pelastaa.

Saimme blogisteina ensimmäisen yhteisen lahjamme jokin aika sitten.Kirjan valokuvaajan arkistojen kätköistä oli löytynyt nukkekotikirja "Taikurien talo". Kirjassa on löyhä tarina, mutta upeinta ovat kuvat minihuoneista. Ja niitä on paljon.

Kirjan etukannen sisäpuoli
Kylpyhuone kynttilöineen
Ullakon romuaarteet

 Kirjassa riittää ihmeteltävää, ihasteltavaa ja inspiraatiota minimaailman parissa puuhaavalle.

Samainen kirja sattui kirpputorilla eteemme muutama viikko sitten. Pidimme paljon kirjan kuvituksesta ja arvelimme jonkun muunkin nukkekoteilijan arvostavan sen pikkutarkkuutta, joten mukaanhan se lähti. Koska blogimme on ylittänyt 2000 hitin rajan, lienee hyvä hetki arpoa kirjalle uusi omistaja!

Arpajaisten säännöt ovat tuttuun tapaan seuraavat:
1. Osallistut arpajaisiin jättämällä kommentin tämän postauksen alle. Kommentti on yksi arpa. Yksi osallistuminen/hlö.
2. Jos olet blogimme lukijoissa (tuossa oikeassa palkissa on lukijalista) saat käyttöösi toisen arvan. Mainitse lukijuutesi kommentissa! Tervetuloa lukijoiden joukkoon, viimeistään tässä on hyvä syy liittyä.
3. Jos jaat tämän postauksen omassa blogissasi, saat vielä yhden arvan lisää. Voit saada kaikkiaan kolme arpaa arpajaisiimme, mainitse kommentissasi lukijuutesi ja pistä linkki blogiisi.


Kirja arvotaan 10.8.2012, onnea arvontaan!

19 kommenttia:

 1. Kiva sauna.
  Kirja olis kans kiva siis
  3 arvalla lähden tavoittelemaan kirjaa.

  VastaaPoista
 2. 2 arvalla mukana. Tuo kirja olisi yksi aarre lisää nk-kirjakokoelmaani! :) Sauna on aivan upea, tunnelmallinen.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Yhdellä arvalla olen mukana (liittyminen sivustoon ei jostain syystä valitettavasti onnistu tällä hetkellä)! Olen nähnyt Taikurien talon kansallismuseossa, aivan ihana, siinä oli vaikka kuinka paljon katseltavaa! Kiva sauna! :)

  VastaaPoista
 5. Olen lukijasi ja toivon pääseväni mukaan arvontaan.. Kohdat 1 ja 2 siis täytetty, joten kahdella arvalla mukaan (^^)

  Ja sitten vain sormet ja varpaat ristissä toivomaan, että onni ottaisi ja potkisi :0))

  Miniterkuin, Irina

  VastaaPoista
 6. Olen toki seuraajanne ja noin ihanaa kirjaa kannattaa lähteä tavoittelemaan :) Sauna on aikas ihana löytö!

  VastaaPoista
 7. Upea sauna!Lähden kahdella arvalla kokeilemaan onneani.Olen metsästänyt tuota kyseistä kirjaa jo vuosia turhaan,kirjastostakaan sitä ei ole löytynyt enää.Mun oma nukkekoti harrastus lähti juurikin tästä kirjasta jonka mummo kerran toi kirjastosta ja sitä yhdessä ihastelimme,siinä on aivan uskomattomia yksityiskohtia ja erityisesti keittiö ja kellari ovat suosikkejani.

  VastaaPoista
 8. Mielenkiintoinen kirja, ollaan mukana kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 9. Olisipa ihana voittaa tuo kirja, joten osallistun kolmella arvalla mukaan : ) liityin lukijaksenne juuri kun bongasin tämän ja laitoin myös omaan blogiini linkin : ))

  VastaaPoista
 10. Ssauna on kyllä makee...ja kahdella arvalla mukaan, olen siis lukija!!!

  VastaaPoista
 11. Mukana ollaan yhdellä arvalla, varmaan saisi paljon vinkkejä toivottavasti onnetar on suosiollinen.

  VastaaPoista
 12. Upea sauna! Toivoisinpa että voittaisin nukkekotikirjan. :-)

  VastaaPoista
 13. Mukana arvonnassa kahdella arvalla. Olen lukija.

  VastaaPoista
 14. Kahdella arvalla koitan tuuriani ihan kirja voi jospa voittaisin olisin iki onnellinen kirjan omistaja. Peukut ja varpaat pystyyn.. Ihan kirja :))) olen lukija. Iloisia päiviä sinulle toivoo: Nukkekoti Jie

  VastaaPoista
 15. Ihana sauna! Mukaan samalla arvontaan kahdella arvalla :D

  VastaaPoista
 16. Myöhästyin onnettomasti arpajaisista...kenelle kirja meni?

  VastaaPoista
 17. Minähän tuon kirjan voitin :) En muistanut edes kaipaia sitä kaiken muun kiireen keskellä, joten yllätys oli sitäkin parempi! Kiitos :)

  VastaaPoista