lauantai 8. syyskuuta 2012

Voittoisaa syyskuuta, nukkekotikirppis ja ihmeellisiä taloja

Vain vajaan kuukauden myöhässä (köh, sori) nukkekotikirja-arvonnan kimppuun! Random.org toimi jälleen onnettarena arvonnassa, ja satunnaislukugeneraattorin henget suosivat tällä kertaa minttumeiramia, joka on älyttömän taitava mineilijä, katsokaa vaikka täältä! Katsotaan josko kätköistä löytyisi vielä vähän jotain ekstrapalkintoa pahoitteluna tästä myöhästelystä... Toivottavasti kirja inspiroi minttumeiramia jatkossakin tekemään upeita miniluomuksia! Onnea onnea!

Muutoin nukkekotirintamalla on ollut enemmän intoa kuin aikaa. Samuelin ja Helkan molempien painaessa töitä jää mineily helposti ajattelun asteelle. Facebookissa avattu nukkekotikirppis on täydentänyt talon tavaramäärää kohtuullisesti ja keventänyt Samuelin kukkaroa näppärästi. Talon ulko- ja sisäpintoja on suunniteltu kovasti, nyt tarvittaisiin vain pieni hetki aikaa, jotta talon kimppuun päästäisiin todella.

Inspiraatiota löytyy netistä onneksi runsaasti!  Aluillaan oleva Pinterest-taulumme tarjoilee inspistä hyvin erilaisista nukkekodeista, käykää tsekkaamassa! Seuraavalla kerralla toivottavasti taas asiaa ihan meidän remonttitalosta, johon on muuten tullut vielä yksi kerros lisää, parveke, valot...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti