perjantai 6. heinäkuuta 2012

Pinnallista pohdintaa

Kerroimme aiemmin hankinnoistamme miniatyyrimarkkinoilta. Nyt on aika paneutua markkinoilta hankittuihin pintamateriaaleihin: lattialautoihin ja tapettiin!

 

Tapetin suhteen Helka oli varsin epäileväinen. Kuvio on vaativa ja sävymaailma todella tumma. Samuel kuitenkin vakuutti että isolla pinnalla tämä voisi toimia.


Katsokaa nyt miten mieletön!

Suurimman innostuksen aiheutti kuitenkin puulattian mallailu taloon. Alkuperäinen ajatus printtiparketista häipyi pikaisesti saatuamme laudat käpäliimme.


Laudat petsataan vielä tummemmiksi, mutta voi miten arvokkaan tunnelman ne tuovat taloon jo mallailuvaiheessa!

Tarkkaavainen huomaa myös kylpyhuoneen lattian. Helka esitteli aiemmin photarointia lattialaattojen suhteen. Nyt lattia on printattu ja Samuel päällysti sen näppäränä kontaktimuovilla. Kosteat tilat kumminkin, pitää lattiassa olla kestävyyttä. Lisäksi muovipinta tuo kivan heijastuksen, näyttää vähän enemmän oikealta kaakelilta.


Laudat innostivat kokeilemaan myös ulkoverhoilua ja kattoa jostain "ihan oikeasta" materiaalista.


Päivänvalossa myös tapetoitu olohuone vakuutti. Seinässä on kivaa syvyyttä ja valkoiseksi lakattu sivuseinä keventää tummaa tapettia. Lisäksi se peilaa kuviota oikeassa valossa, kuinka hauskaa!


Pieni pintaremontti edistyy! Päätyseinät pikkuhuoneista tasoitettiin liisteröimällä kirjoituspaperia vaneripinnan päälle. Vitsit kun voisi oikeassakin remontissa surutta tapetoida ikkunat umpeen ja leikellä jälkikäteen reunoja pitkin... Keittiön lattia ja kylpyhuoneen seinät ovat vielä suhteellinen mysteeri, mutta kyllä tämä kuulkaa edistyy!


3 kommenttia:

  1. Hienolta näyttää! Kivoja tyynyjäkin.

    VastaaPoista
  2. Uskomattoman kaunista jälkeä.Heleena

    VastaaPoista
  3. Millä maalilla maalasitte valkoisen sivuseinän? Upean tasaista ja kiiltävää! Lattialaudathan menis ihan tuollaisenaankin. Onko nuo nyt niitä kuuluisia bilteman sytyketikkuja vai jotain muuta? Tahtoo samanlaisen!

    VastaaPoista