sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Kierrätysnukkekoteja

Helka oli edustamassa muiden käsitöiden merkeissä Wärk-festeillä viikonloppuna ja myös Samuel kävi ihmettelemässä tarjontaa. Ihmeteltävää riitti 3D-printtereistä lentäviin robotteihin ja verkon yli kommunikoiviin kasveihin. Nukkekodit ovat myös värkkäystä, ja nukkistelijalle löytyi myös paljon kiinnostavaa katseltavaa ja kokeiltavaa.

VHS-nauhoista virkattiin pieniä mattoja, paperista pääsi taittelemaan minikokoisia rasioita (kuvallinen ohje ilmestyy blogiin myöhemmin!) ja löytyipä yksi Anarkistimarttojen nukkekotikin!


Nukkekoti on tehty kokonaan kierrätetyistä osista. Tekijän lapsi oli toivonut nukkekotia, jossa olisi kolme avointa seinää, parveke sekä toimiva hissi. Kun sellaista ei kaupasta löytynyt, olivat vanhemmat tehneet talon itse.

Keittiöremontista jääneistä kaappien ovista ja lattialistoista sekä harjanvarresta oli tehty nukkekoti, jossa oli mitä nerokkain hissisysteemi!


Talon takaseinässä oli ura, jossa hissipala liikkui. Lukitus tiettyyn kerrokseen tapahtui salpojen avulla.


Yläkerran matto oli virkattu vanhoista VHS-nauhoista, alakerran matto matonkuteesta.
 

Parvekkeen reunus oli tehty lattialistasta.

Festarit innostivat nukkekoteiluunkin, oli mahtavan inspiroivaa nähdä käsillään tekeviä ihmisiä, jotka ovat värkkäämisestä innoissaan. Nyt ensimmäistä kertaa järjestetty Wärk-fest saa toivottavasti jatkoa ensi vuonna, ties vaikka Pieni Pintaremontti änkeäisi sinne mukaan värkkäilemään...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti